Spullen verkocht op de rommelmarkt

Gisteren stond V met heel wat overtollige spullen op de rommelmarkt. Ondanks dat het weer best aardig was viel de aanloop helaas wat tegen.

Uiteindelijk heeft ze voor zo’n 45 euro aan spullen verkocht, na aftrek van de huur van de kraam. 
Dat is toch een leuk bedrag voor een uitje, of misschien wel twee, tijdens onze aankomende vakantie. Ook ruimt het natuurlijk lekker op in huis.
Toch vragen we ons af of dit nou de meest lucratieve manier is om van je spullen af te komen. Ten eerste ben je al wat geld kwijt voor het huren van een kraam, en ook staan er heel veel mensen met van alles te koop, dus het is de vraag of je er ook de beste prijs voor krijgt.
Daartegenover staat dan bijvoorbeeld marktplaats. Kost niets om je spullen te koop aan te bieden, en wordt er bij populaire spullen nog boven de vraagprijs geboden. Nadeel vind ik dan weer wel dat je voor alles dat thuis opgehaald moet worden je een afspraak moet maken en dan maar hopen dat het ook echt opgehaald wordt. Bij de rommelmarkt ben je in 1 dag klaar en ben je ook gelijk van de spullen af.
Wat vinden jullie fijner, op een rommelmarkt staan of je spullen via marktplaats verkopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *