Online verdiensten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb over onze online verdiensten. Die gaan best aardig.

Euroclix
Het saldo bij Euroclix loopt gestaag op. Intussen hebben we alweer zo’n €3.500 clixs bij elkaar gespaard. De afgelopen periode hebben via een link van Euroclix spullen bij bijvoorbeeld bol.com gekocht die extra clix opleverden en veel aan enquêtes meegedaan.
Ook heeft M de Euroclix creditcard aangevraagd, waarbij je voor elke bestede €10 2 clix krijgt. De eerste maand leverde dit 122 clix op.
In het begin van het jaar hebben we 2000 clix verzilverd, dat gaan we nu niet doen. Het idee is door te sparen tot de meest gunstige omwisselkoers.

Qassa
Met Qassa zijn we eigenlijk gestopt. Om zowel alle enquêtes van Qassa als Euroclix bij te houden ging wel erg veel tijd kosten. Wellicht dat we het nog een keertje oppakken om tot een betalingsbedrag te komen, maar dan houdt het echt op.

Recyclix
Met recyclix gaan de verdiensten erg goed. Via een referral is er €6 binnen gekomen, en ook de eigen verdiensten zijn aan het oplopen. Op dit moment hebben we zelf ca. € 14 verdiend. Dit hebben we echter geherinvesteerd. In totaal zouden we dus genoeg hebben om onze eerste uitbetaling te laten doen (minimum van €20), maar dat doen we nog niet. We hebben zelf ook €20 geïnvesteerd hierin en meer zullen we ook niet doen.

Adsense
De verdiensten aan de advertenties op de blog nemen elke maand een klein beetje toe. Ook de pageviews van de blog lopen langzaam op, dat zal er wel mee te maken hebben. Volgens de voorwaarden mag je geen bedragen noemen, maar we zijn nog niet in de buurt van het minimum voor een uitbetaling,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *