Nieuwe pagina: Beleggen

Nadat ik al wat blogs geschreven had over onze eerste stappen in de beleggingswereld heb ik gisteren een pagina aangemaakt. Hierin zal ik onze portfolio bijhouden en ook een overzicht geven van onze dividendinkomsten.
Het is een pagina die ik in de loop van de tijd nog verder zal uitbreiden, maar ik heb hem toch maar alvast gepubliceerd.

Hoeveel aandelen van welk bedrijf heb ik nu nog opgeschreven, alleen de bedrijven waarin we nu geïnvesteerd hebben. Dat zijn er nu nog maar 5, maar dat hopen we langzaam uit te breiden, net als het aantal aandelen per bedrijf.

We proberen zoveel mogelijk te beleggen in bedrijven die ieder jaar hun dividend verhogen, en bij voorkeur met meer dan de inflatie. Daarbij zoeken we ook bedrijven die een dividend uitkeren van meer dan 3%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *