Update pagina’s

Na de laatste extra aflossing op de restschuld was ik nog niet in de gelegenheid geweest om de pagina’s voor de hypotheek en de aflossingen bij te werken. Gisteravond ben ik daar wel aan toegekomen. Alles is weer up to date.

Hypotheek
Zoals ik al schreef in het bericht over de extra aflossing is onze totale schuld, dus hypotheek en restschuld in oktober gedaald naar onder de €200.000. Dat is minder dan de originele hypotheek op onze huidige woning is, maar nog niet minder dan de originele hypotheek op dit huis was en ook nog meer dan de WOZ-waarde van ons huis afgelopen januari.

Aflossingen
Het totaal voor dit jaar aan extra aflossingen is door de laatste aflossing boven de €11.000 gekomen. In totaal hebben we nu €14.550 extra afgelost, het gros daarvan op de restschuld. We hebben intussen ook een afspraak gemaakt met de moeder van M over het aflossen van het laatste deel van de restschuld. Binnenkort meer daarover.

Beleggen
Op het belegginsfront hebben we ons een klein beetje geroerd de afgelopen tijd. We hebben wat aandelen bijgekocht van Unilever, zodat het totale geïnvesteerde bedrag in aandelen(fondsen) nu ongeveer €4.000 is.
Ook zijn de dividendinkomsten weer bijgewerkt. In oktober ontvingen we €8,66 aan dividend netto. In totaal hebben we nu bijna 55 euro aan dividend ontvangen dit jaar. Als onze portefeuille niet meer verandert zouden we voor het eind van het jaar boven de €100 aan dividend moeten zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *