Boodschappen uitstellen

In het weekend doen wij in principe boodschappen voor de hele week. We doen onze boodschappen meestal bij bij de AH. We maken dan een weekmenu en zetten alle benodigde boodschappen in de appie app. Dat is handig, want gelijk krijg je te zien of iets in de bonus is die week. 

Maar ook wat er de week erna in de bonus komt staat dan al in de app aangegeven. ullDat is handig, want meestal hebben we de folder voor de volgende week nog niet in de bus gehad op het moment dat we de boodschappen gaan doen. Als er dan de volgende week producten in de aanbieding zijn die we niet gelijk nodig hebben, kopen we die nog even niet en halen we na het weekend dan als nog naar huis.
Wereldbedragen besparen we daar natuurlijk niet mee, maar een paar euro levert het af en toe wel op.
Wachten jullie wel eens met boodschappen op “de nieuwe folder”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *