Aangemeld op recyclix

Na vanmorgen het blog van Verlossende Aflossers gelezen te hebben, heb ik mij vanmorgen via hun referral link ook aangemeld bij Recyclix.
Letterlijk in een paar stappen ben je aangemeld en krijg je €20 aanmeldbonus. Tenminste als je je via een referral link aangemeld hebt.

Van die bonus heb ik nu 100 kilo afval gekocht. Dat wordt dan gerecycled en is dan meer geld waard. Na een week is je afval al 50% meer waard, na 3 weken is de waarde verdubbeld en aan het eind van de cyclus, na 5 weken in totaal, is het afval 3x zo veel waard.
Dat krijg je natuurlijk niet allemaal. Als ik het allemaal goed begrepen heb, krijg je 14% van je ingelegde bedrag als rendement.

Dat rendement kun je dan herinvesteren of laten uitbetalen. Ook al kun je pas laten uitbetalen vanaf €20. Als je voor uitbetalen kiest, wordt dat opgespaard totdat je uiteindelijk boven die 20 euro uitkomt. Hoe ik het ga doen weet ik nog niet. Of ik de winst opnieuw investeer of niet. Ik ga daar in de komende 5 weken (de duur van de eerste cyclus).

Grafisch ziet het er mooi uit. Hieronder laat ik wat plaatjes zien. Er wordt ook virtueel bijgehouden hoeveel je afval intussen waard is. Zo is in 3 uur tijd de waarde van mijn 100 kg afval al met 9 cent toegenomen.

Wil je zelf ook eens kijken op de website, of wil je ook zelf beginnen dan kan dat via deze link. Als je je via die link aanmeldt en je gegevens invult krijg je die €20 welkomstbonus en kun je aan de slag zonder zelf geld te investeren. Je wordt dan een referral van mij, en als je daarna eigen geld investeert krijg ik daar ook een percentage over. En zelfs Verlossende Aflossers krijgen daarvan ook nog een klein(er) percentage omdat ik me via hun heb aangemeld.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen..

6 antwoorden op “Aangemeld op recyclix”

  1. wat ik tot nu toe gezien heb kun je na het afronden van stappen ervoor kiezen om automatisch door te gaan of om de volgende stappen zelf te activeren.
   Maar ik zal in de gaten houden hoe het werkt…

 1. Leuk dat je er ook over blogt en wens je veel referrals toe. Dat is een leuke bijkomstigheid. Nu geduld maar na 3 wkn is het al leuk om je eerste winst te zien gereserveerd staan in je account.

  1. Menno, als je snel wilt terugverdienen voor je gevoel dat je die eigen geld niet verloren hebt, raad ik je aan automatisch met 'take profit', je optie 2 en de cycles laten lopen. binnen 4x 5wkn heb je je 20 euro terug. Maak je geen zorgen, je verdient deze echt terug! En als er mensen via jou insteken dan gaat het net als bij mij sneller.

   Verder vermoed rentenier dat dit een Ponzi is en is het niet bewezen. Zelf betwijfel ik dat. Maar weer vooral voorzichtig als je het niet vertrouwd. Waar je nu op getest wordt is geduld. En als je 5x 5wkn durft te wachten met uitbetalen dan zal ze ook je eerste winst terughalen. Reken dat maar uit hoeveel percent dat is van je eigen inleg. Dat krijg je niet van de bank.

   Op nog even de vraag van Rentenier of recycle business werkelijk zo groot is, ik denk van wel. Dat is echt een nieuw draaiende economie.

   Maar ik zit hier te veel het welles nietes te verdedigen. Tijd zal het leren, na 5 maanden weet je zelf meer en doe dan ook niet meer investeren toch je er meer vertrouwen in hebt. En mocht je in het schip gaan, dan stort ik bij jouw mijn 2 euro commissie naar je! Moet je maar naar deze reactie verwijzen 🙂 mijn mail heb je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.