AH kaartjes gebruikt

In het voorjaar hebben wij, en de rest van de familie, driftig gespaard voor de Efteling-kaartjes. Gisteren hebben wij de kaartjes verzilverd. Op een schitterende dag hebben wij met de hele familie (van twee kanten) een dag lang genoten.

Iets voor openingstijd waren stonden we met zijn 11-en voor de poort, samen met al heel veel andere mensen die ook deze dag hadden uitgekozen. Met een buggy voor onze dochter en een kinderwagen voor ons nichtje van 4 maanden, namen we zo best wel wat plek in.

En wat hebben we met zijn allen genoten, dochter vond de meeste attracties geweldig, alleen na het middaguur, waar ze normaal nog een dutje doet, vond ze alles wat spannender, vooral de donkere stukken bij de fata morgana en de droomvlucht. Maar uiteindelijk heeft ze een superdag gehad. Ons nichtje heeft er weinig van meegekregen, maar zich keurig gehouden. De hele dag vrolijk als ze wakker was en anders heerlijk aan het slapen.

Budgettechnisch was het ook een zeer verantwoord uitje. We hadden allemaal zelf broodjes, koekjes, snoepjes en drinken meegenomen. Verder hebben we twee keer een bakje koffie gedronken en dat was het dan wel weer. Uiteindelijke kosten: ongeveer 15 euro voor consumpties en 10 euro voor de parkeerkaart. Daarnaast hadden we de kaartjes natuurlijk al eerder gekocht, €26,50 per stuk. In totaal kostte dit dagje dus net iets minder dan €80 voor ons drietjes. Dochter is namelijk nog jong genoeg om gratis te mogen.

Heb je zelf nog Efteling-kaartjes van de AH-actie? Let op, ze zijn nog maar geldig t/m 1 november…

2 antwoorden op “AH kaartjes gebruikt”

  1. Leuk he, de Efteling! Wij waren er met Prinsjesdag, ook met diezelfde kaartjes. En wij hadden ook alles zelf mee. We waren 5 euro kwijt aan consumpties (ijsjes) en natuurlijk ook 10 euro aan de parkeerkaart. En toen nog 20 euro aan patatjes bij de BurgerKing na afloop 🙂 Dat is ook traditie. We gaan eens in de twee jaar op deze manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.