Boodschappen uitstellen

In het weekend doen wij in principe boodschappen voor de hele week. We doen onze boodschappen meestal bij bij de AH. We maken dan een weekmenu en zetten alle benodigde boodschappen in de appie app. Dat is handig, want gelijk krijg je te zien of iets in de bonus is die week. 

Maar ook wat er de week erna in de bonus komt staat dan al in de app aangegeven. ullDat is handig, want meestal hebben we de folder voor de volgende week nog niet in de bus gehad op het moment dat we de boodschappen gaan doen. Als er dan de volgende week producten in de aanbieding zijn die we niet gelijk nodig hebben, kopen we die nog even niet en halen we na het weekend dan als nog naar huis.
Wereldbedragen besparen we daar natuurlijk niet mee, maar een paar euro levert het af en toe wel op.
Wachten jullie wel eens met boodschappen op “de nieuwe folder”?

12 antwoorden op “Boodschappen uitstellen”

 1. Wij halen meestal op vrijdag of zaterdag de AH boodschappen, maar krijgen op zondagavond pas de individuele bonusaanbieding via de mail, daar heb ik dan die week niets meer aan. Deze is geldig tot de week erop, maar meestal gebruiken we hem dan niet meer.
  Wel doen we veel aan "Hamsteruuuuuuhhhh", 1+1 gratis en slaan dan veel voorraad in.
  Dat van die app kende ik nog niet, daar ga ik ook eens op letten. Dank je!

 2. Ja altijd of ik moet bepaalde boodschappen heel hard nodig hebben. Ongemerkt spaar je zo heel wat geld in een jaar, tel alle bedragen maar eens bij elkaar op, denk dat je aangenaam verrast bent.

 3. Ik doe altijd boodschappen aan de hand van de aanbiedingen. En omdat ik de winkel van Appie zelf in ga, kijk ik meteen naar de kortingstickers. Vaak heb ik afgeprijsd glutenvrij brood (dat scheelt echt veel geld in een gezin met twee glutenvrijen), champignons, salade etc. Of aanbiedingen die niet in de folder staan.

 4. Ik ben helemaal niet zo'n fan van jumbo… Ik vind de winkel helemaal niet zo goedkoop. Mijn boodschappenlijst bestaat meestal uit de aanbiedingen, waardoor boodschappen doen bij jumbo vaak veel duurder is. Daarnaast vind ik het gewoon een zeer onprettige winkel…

 5. Jullie kennen toch ook wel de 35% stickerkorting, daar zit een bepaalde regelmaat in wanneer ze die gaan plakken. Bij ons meestal vrijdagavond vanaf een uur of 7. Dat spul moet voordat de nieuwe aanbiedingen ingaan op zijn. Check dus even wanneer ze gaan stickeren en wacht niet tot de grote meute al geweest is op zaterdag! Er zitten ook veel spullen bij die zo de diepvries in kunnen, scheelt de nodige eurootjes.
  Ik las dat van die app, maar waar kan ik de aanbiedingen vinden van de week erop?

 6. Ik wacht op de nieuwe folders, soms krijg ik ze niet en dan kijk ik alvast online de folders. Maar toch heb ik liever papier i.p.v. online, het is slecht voor het milieu.

  In de Appie APP, kan je op vrijdag al de aanbiedingen zien van de week erop.

 7. Folders? In de bus? wat zonde van het papier. Ik kijk gewoon op de website van AH wat er deze en volgende week in de aanbieding is. Jammer genoeg maar hoogst zelden iets dat wij ook gebruiken.
  Als dat zo is, dan wil ik best een keer extra naar de AH lopen. Zelfde voor de andere supers in de buurt. Maar ja, met maar een euro of 30 per week aan supermarkt / voedingsuitgaven gaat het toch al niet zo hard met de aanbiedingen.

 8. Ik kijk ook altijd op vrijdag op de site wat de aanbiedingen voor de volgende week zijn. Ik doe altijd op maandag boodschappen maar maak graag al eerder een lijstje zodat ik geen impulsaankopen doe.
  En ik ben ook heel blij met de persoonlijke aanbiedingen. Eerst geloofde ik daar niet zo in maar er zitten voor ons echt vaak goede aanbiedingen bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.