Budgetkeuze: Sneakers van de Lidl

Dit weekend zagen we in de folder van de Lidl heren sneakers staan. Nu draagt M regelmatig sneakers in zijn vrije tijd, en ook wel naar werk, maar meestal zijn dat wel merkschoenen. Dan praat je al gauw over €70-€120 per paar.

De sneakers in de folder waren slechts €14,99. Daar kun je je dus niet echt een buil aan vallen. Maandagochtend voor werk is M meteen naar de lokale Lidl gegaan om te kijken of de schoenen er in het echt ook degelijk en toonbaar uitzagen. Dat was het geval. Hij heeft gelijk 2 paar kocht, blauwe en bruine.

Van echt testen is nog geen sprake, maar M heeft op één paar een stukje gelopen maandag. Dat viel niets tegen. De schoenen zijn lekker licht, rollen goed af en geven ook genoeg stevigheid. M gaat ze de komende tijd veel gebruiken en er gaat ook één paar mee op vakantie. Dan zal er genoeg mee gelopen worden om een goed beeld te krijgen hoe degelijk de schoenen zijn.

Maar voor de mannelijke lezers die nog op zoek zijn naar een koopje, is dit een mooie tip. De aanbieding is gisteren ingegaan, dus wacht niet te lang.

Kopen jullie wel eens dit soort dingen bij een “budgetwinkel”?

8 antwoorden op “Budgetkeuze: Sneakers van de Lidl”

  1. Nee man gaat zeker geen schoenen kopen bij een supermarkt. Ik heb er zelf minder moeite mee.
    Man heeft voor zijn werk twee paar nette schoenen van Geox en die bestelde hij via internet met flink wat korting. Voor de vrije tijd heeft hij nikes en birkies.
    Nic

  2. Ik heb ook schoenen van de Lidl gekocht, 1x a 12,95, zagen er leuk uit maar ik zweette er te veel in. Ander heb ik nog steeds, lopen heerlijk en super licht. Niet erg trendy maar zitten erg lekker. Koste ook 12,95.

  3. Ik koop schoenen nooit in dergelijke winkels omdat ik twijfel aan de kwaliteit van het schoeisel. 14.99 euro is heel weinig geld voor een sneaker maar welke kwaliteit heb je dan vast ? Er zal wel bespaard zijn op de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Schoen heeft wellicht ook geen goed steunend voetbed. Voor de prijs van 14.99 euro heb je in een schoenwinkel amper een paar pantoffels…. Ik vermoed dat dergelijk goedkope schoenen na een paar maanden intensief gebruik, versleten zijn en vervangen moeten worden. Wij kopen liever duurdere schoenen die dan ook een paar jaar kunnen gebruikt worden. Wij kopen merkschoenen maar proberen de aankoop altijd te mikken in de soldenperiode .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.