Buitenblogger

Alhoewel we nog niet vertrokken zijn is de vakantie gistermiddag voor mij ook officieel begonnen. Als laatste van het gezin, dat dan weer wel. De huidige temperaturen werken al wel goed mee om in de vakantiestemming te komen, wat een hitte. Eigenlijk is het nu, tijdens het schrijven van dit blog pas weer echt aangenaam bij ons in de tuin. Ik heb de laptop dus ook maar op de buitentafel gezet en zit nu in de schemering te multitasken; ik schrijf een blog en ik ben lekker aan het afkoelen.

Mrs FinVrij en ik hadden een avond samen gepland. Vanmorgen bracht ik de kinderen op weg naar kantoor naar mijn schoonouders zodat Mrs haar handen vrij had om een begin te maken met inpakken van de vakantiespullen. Alles staat nu in de woonkamer gereed om morgenochtend zo vroeg mogelijk in de vouwwagen te gooien. Niet letterlijk gooien natuurlijk.

Dan halen we de kinderen op en brengen nog een kort bezoekje aan oma om vervolgens vroeg onder de wol te kruipen en op tijd te vertrekken donderdag. Dan kunnen we na aankomst twee weekjes heerlijk van het buitenleven genieten.

Het enige nadeel dat ik tot nu toe ontdenkt heb aan het bloggen in de buitenlucht zijn de muggen. Die weten met goed te vinden met zo’n lichtgevend scherm in het verdere donker….

3 antwoorden op “Buitenblogger”

  1. Toch wel heerlijk, buiten kunnen bloggen! Hopelijk is er op jullie vakantiebestemming een prettiger weerklimaat. Alhoewel er landen zijn waar het zelfs 45+ graden is momenteel. Een hele goede reis gewenst!

  2. Klinkt goed, op die muggen na dan.
    Met mijn nieuwe laptop behoort dit ook tot de mogelijkheden en zal ik binnenkort ook snel eens proberen. De oude laptop was hier niet geschikt voor vond ik.

    Alvast een fijne vakantie gewenst. Geniet er van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.