Contact

Heb je vragen, opmerkingen over persoonlijke financiën, de website of wat dan ook, vul dan het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook mailen.

 

11 antwoorden op “Contact”

 1. Hoi, ik vind het leuk dat je hardloopt! Zou je tijd en zin hebben mee te doen aan een interview voor de rubriek Rennende moeders op http://www.renmamaren.com? Het maakt niet uit dat je net weer bent begonnen.

  Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen.

  groetjes,
  Nicole Orriëns

 2. Hoi! Wat fijn dat je me hebt toegevoegd aan je RSS feed. Waardeer ik erg. Ik zal je ook toevoegen aan ontsladebaas.nl. Dankjewel!

  1. Graag gedaan. Ik zag je blog genoemd bij Mr Fob en hij ziet er goed uit. Dus dan voeg ik je graag toe aan de lijst. Ook om zelf de updates te kunnen bijhouden.. 🙂

 3. Hallo

  U bent op zoek naar een geweldig aanbod om uw bedrijf te verjongen of u bent op zoek naar een lening om uw huis te krijgen. We kunnen u deze lening verstrekken voor al uw verzoeken, neem contact met mij op per e-mail:
  E-mail: Rolandgadner@outlook.de
  Bestandsnummer: +33784505888

 4. Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn namen zijn mevrouw Melissa Nicholas, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financiële situatie gezogen en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op mijn benen te staan ​​vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere keuze had dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, in het proces van mijn onderzoek was ik een slachtoffer van fraude en ik verloor bijna $ 750 en ik had meer problemen en ik gaf bijna hoopt op het krijgen van een lening totdat ik een online bericht heb gevonden. Het bericht was een gedeeld getuigenis van de heer Frank uit Charleston States die getuigt van hoe hij $ 50.000 kreeg van Kathy Finance Inc. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn onbeveiligde leningverzoek van $ 350.000 werd binnen 72 uur na mijn verzoek goedgekeurd en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

  Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en ook de leningzoekers daar adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn .. voor die wie een lening nodig heeft, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

  Jouw
  Melissa Nicholas.

Reacties zijn gesloten.