Een heerlijke vakantie gehad

Vorige week begon voor onze oudste dochter haar eerste Paasvakantie. Of, zo heet het tegenwoordig niet meer, beter gezegd de meivakantie. Om dat te vieren, en ook om een stressvolle periode ronde de operatie van onze jongste dochter af te sluiten, zijn we er een kleine week op uit getrokken .

Denemarken was onze bestemming. Via de ANWB hadden we daar een huisje gehuurd, inclusief bezoek aan Legoland, een Vikingenmuseum en bij aankomst bij het huisje ook nog een grote doos Lego. Met toch wel als hoogtepunt, zeker voor onze oudste dochter, was wel het bezoek aan Legoland. Veel attracties waar ze in kon met één van ons, veel lego om te bekijken en op de foto met een “echte” legoprinses die ook nog eens Nederlands bleek te spreken.

Maar waar het vooral om ging was weer even zorgeloos genieten met het gezin en dat is goed gelukt. Volledig opgeladen ben ik dan ook gisterochtend weer aan het werk gegaan. En ook de stukjes op dit blog zullen weer regelmatig gaan verschijnen….

 

6 antwoorden op “Een heerlijke vakantie gehad”

  1. Een aanrader is ook zeker Legohouse! Op 1 km. van Legoland en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zalen vol met lego en allerlei leuke uitdagingen/vormen voor het spelen met de blokjes. Onze dochter van 7 heeft vorig jaar erg genoten en wil dit jaar weer!

  2. Fijn zeg! Wij zijn ook een paar dagen weg geweest maar ik vond het ook vermoeiend. Weliswaar van andere dingen die je onderneemt, maar toch intensief met de kinderen. Grootste voordeel was natuurlijk geen stress, dat was fijn!

  3. Fijn om, na zo’n periode, samen weg te kunnen. Wij waren ook in Denemarken vorige week. Leogolsnd en het Vikingdorp in Ribe de vorige keer gedaan, toen onze zoon nog kleiner was. Nu genoten van de rust, de ruimte en de vele geocaches rondom het Ringkobing fjord.
    – Barry (BespaarBalans)

  4. Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n goede week achter de rug hebben. Daar kan je nog een mooie periode op terugkijken. Fijn dat het weer beter gaat.

  5. Wat heerlijk zeg, goede keuze! Vorig jaar hebben wij in de meivakantie een 11-daagse rondreis door Denemarken gemaakt. Wat een ontzettend prettig en kindvriendelijk land! Fijn dat je met je gezin zorgeloos hebt kunnen genieten en de batterij weer hebt bijgeladen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.