Een teken van leven

 

 

Pasgeleden kreeg ik bericht van de host van deze site dat mijn abonnement afliep en weer verlengd moest worden. Dat riep bij mij de vraag op, moet ik dat nog wel doen?

 

Feit is dat ik al bijna 2(!!!!) jaar geen bericht geschreven heb en, door de drukte van het leven, in ieder geval niet de moeite genomen heb om dit blog actief en actueel te houden.

Maar schrijven van stukken, het lezen van verhalen van medebloggers, en in het algemeen het bezig zijn met financiële zaken die niet alleen met onze eigen financiële zaken te maken hebben gaven me ook veel plezier en ontspanning. Daarom heb ik besloten de site te blijven hosten en nieuw leven in te blazen.

De inspiratie was op een gegeven moment alleen verdwenen om meerdere blogs per week te schrijven. Dat laatste ga ik dus ook niet meer doen. Ik mik op enkele blogs per maand.

Ik heb intussen ook weer genoeg voer om over te schrijven. In de afgelopen twee jaar zijn we bijvoorbeeld verhuisd en staan we op dit moment voor een aardige verbouwing in huis.  We hebben hiervoor flink wat eigen vermogen gebruikt dus je zou kunnen zeggen dat het naast voor dit blog ook financieel een nieuwe start is.

De komende periode ga ik in stapjes de pagina’s vernieuwen en zo dit blog weer helemaal actueel maken. Ik hoop dat er nog volgers over zijn en anders hoop ik dat ik ze weer ga aantrekken. Maar dat is niet het belangrijkste, bloggen was ook gewoon een leuke hobby waar ik veel plezier uit haalde en ook leuke contacten.

2 antwoorden op “Een teken van leven”

  1. Nou Ik ben blij dat je weer terug bent! Je leven is belangrijker dan een blog zeg ik dan maar 🙂

    Ik vind het knap als mensen meerdere blogs oer week kunnen schrijven. Meestal is dit gekoppeld met het feit dat daardoor de blog geld oplevert, maar soms omdat mensen het ook al nog eens leuk vinden om veel te schrijven.

    Een paar blogs per maand is mijn ritme ook een beetje, voelt voor mij goed en hopelijk voor jou ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.