Eerste euro’s verdiend

In de kerstvakantie heb ik me aangemeld voor Euroclix. Afgelopen donderdag had ik daar de eerste 10 euro bij elkaar gespaard, best vlot dus.

Ik had eigenlijk niet verwacht zo snel aan de eerste 1.000 clix te komen. Ik heb hiervoor wel best aan wat onderzoekjes meegedaan, maar zo in de vrije avonduurtjes. Bij deze eerste clix zaten ook een startbonus en het invullen van allerlei gegevens, dus of de volgende 1.000 clix net zo snel gaan moet ik nog maar even afwachten.
Ik laat deze 10 euro nog niet uitbetalen. De volgende 1.000 clix leveren namelijk €15 op. En hoe hoger je je aantal laat oplopen voor je je laat uitbetalen, hoe hoger het uitgekeerde bedrag per clix.

Vandaag heb ik me ook aangemeld bij Qassa. Ik ben benieuwd of het sparen daar net zo vlot gaat als bij Euroclix. Dat gaan we zien. Bij Qassa zijn de aantallen die je spaart veel groter, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer. Voor elke miljoen punten krijg kun je 10 euro laten uitkeren.

Wil je zelf ook online wat geld verdienen, dan kun je je via de onderstaande links aanmelden. Als je die gebruikt help je mij ook nog een beetje.

Spaar geld met EuroClix

7 antwoorden op “Eerste euro’s verdiend”

  1. Bij merkt werkt Euroclix het beste van de spaarprogramma's. De inkomsten wisselen wel per maand, maar lopen wel gestaag op. Ook ik laat niet direct uitbetalen en wacht tot een betere wisselkoers. Wel een tip; sinds kort zijn de clix nog maar 2 jaar geldig. Wel opletten dat ze niet verlopen dus!

    1. Wat leuk, bedankt! Er af en toe over bloggen werkt overigens goed voor het aanmelden van nieuwe leden. Ik probeer het niet te vaak te doen, maar eens per maand/2 maanden. Dan kan ik ook weer een update geven. Euroclix ging bij mij na een half jaar echt lopen. Daarvoor ging het langzaam. Er zijn overigens (consuminder)bloggers die al heel lang bloggen en gewoon jaarlijks bijna 1000 euro uit laten betalen. Het kan dus wel echt, het is vooral geduld houden.

  2. Ik doe ook mee met Clix en laat altijd uitbetalen bij 25,-
    met Qassa gaat het een heel heel stuk minder snel, maar ach het kost maar een paar sec om even te klikken op de advertentie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.