Eerste verwarmingsloze dag een feit

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen. Zon, strak blauwe lucht en bij ons ook zo  maar 15 graden. Geen temperaturen voor deze tijd van het jaar, maar o zo heerlijk. Het was dus ook helemaal geen straf dat het gisteren “warmetruiendag” was.

Het had namelijk ook best “t-shirtdag” kunnen zijn voor mij. ’s Middag maakte ik met collega’s een lekkere lunchwandeling en genoot van de zon.

Toen ik als laatste van het gezin thuiskwam was het in huis 19 graden, net als al de hele winter. Wij stoken niet warmer in principe.

Toen ik uiteindelijk ’s avonds een paar uur voor we naar bed gaan de verwarming lager wilde zetten zag ik pas dat de thermostaat nog steeds maar op 15 graden stond en dat ik dus niks hoefde terug te draaien. Het huis was dus de hele dag al heerlijk op temperatuur geweest zonder ook maar een milliliter aan gas te verstoken; De eerste verwarmingsloze dag van het jaar was dus een feit.

Hebben jullie in 2019 al dagen zonder de verwarming te stoken gehad?

2 antwoorden op “Eerste verwarmingsloze dag een feit”

  1. Klopt dat wel? De verwarming staat op 15 graden immers. Maar dat er weinig bijverwarmd is, staat vast😊
    Groet Ien

  2. Goed bezig, lekker hoor. Wij hebben ook een stuk minder verbruikt gisteren. 3,8 m3 gas om precies te zijn. Helaas is ons huis niet supergoed geïsoleerd, maar van een kleine 4 m3 word ik ook blij 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.