Hypotheekoverzicht april 2018

Gisteren waren in onze internetbankierenomgeving de hypotheekgegevens weer geupdate. De extra aflossing van 5 maart was verwerkt, evenals de reguliere aflossing op de annuïtaire hypotheek en de storting en verkregen rente in de spaarhypotheek.

Zo diende het heugelijke feit zich aan dat we weer een vakje in ons hypotheekoverzicht mochten groen kleuren. Dat betekent dat de hypotheek weer €1.000 verlaagd is sinds we het vorige vakje groen kleurden in december.

Onze bruto hypotheek is nu iets minder dan €173.000 en daarmee €33.000 lager dan toen we het huis kochten. Netto is onze hypotheek nog bijna €26.000 lager.

Ons volledige hypotheekoverzicht is te vinden op onze hypotheekpagina. Alle onze extra aflossingen zijn te vinden op de aflossingenpagina.

7 antwoorden op “Hypotheekoverzicht april 2018”

  1. hier nog steeds geen extra aflossingen dus t gaat niet erg snel. maar omdat we wel flink spaarpotjes aan t vullen zijn en die hopelijk dan ook vol blijven omdat we de meeste dingen van ons inkomen kunnen betalen, kunnen we dan gaan starten met extra aflossen 😀 heerlijk lijkt me dat! ik wil veel te snel :p pas 2 jaar een hypotheek en we zijn nog jong :p heb t niet met autos, huizen en vakanties, maar wel met hypotheken 😉 dan wil ik me meten aan iedereen die al jaren aan t aflossen is :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.