Mijlpaal: Onehundredandeighty!!!

Bij het darten is de hoogste score die je kunt gooien met drie pijlen 180. De perfecte score. Onze hypotheek daalde vandaag officieel tot onder de €180.000, maar dat wil ik nog geen perfecte score noemen..

Vanmorgen is de hypotheek weer afgeschreven. Ook de extra aflossing is bij de bank terecht gekomen.
Ik heb nog geen tijd gehad om het precieze saldo van de hypotheek te checken, maar als mijn berekeningen kloppen dan zou onze bruto hypotheek dalen naar net iets boven de €179.400. Daarmee hebben de grens van €180.000 doorbroken een mooie mijlpaal. We hebben nu op twee van de drie hpotheekdelen de maximale 10% boetevrije aflossing gedaan. We gaan er nog steeds voor om ook op het derde deel 10% af te lossen dit jaar. Dat vraagt nog wel om een eindsprint.

Liggen jullie nog op schema kwa aflossen?

13 antwoorden op “Mijlpaal: Onehundredandeighty!!!”

 1. Goed bezig! Ga vooral zo door!

  Om eerlijk te zijn mis ik het aflossen zo langzamerhand wel een beetje. Een luxe-probleem, ik weet het. Wij losten eerder dit jaar al maximaal af, vanuit de buffer, die wij nu weer aanvullen,

 2. Goed bezig!

  Ik ben even gestopt met aflossen, maar binnenkort wordt er wèl weer maximaal bijgestort in het spaardepot, ook heel lekker want de rente begint nu echt aan te tikken!

 3. Gefeliciteerd met jullie mijlpaal! Ook hier gaat het aflossen voorspoedig, we verwachten deze maand de 120k aan te tikken, helaas wordt de extra aflossing pas halverwege de maand verwerkt dus ik moet nog twee weekjes wachten. Succes en op de naar de volgende mijlpaal, wij gaan een feestje vieren als we onder de ton zitten 🙂

 4. Onze bedoeling is om in 15 jaar tijd 75000 euro af te lossen wat neerkomt op 5000 euro per jaar. We begonnen in 2013 en losten dat jaar 7300 euro af, in 2014 was het 7700 euro, in 2015 was het 5500 en vorig jaar 7500 euro. Dit jaar zijn er een boel andere kosten waardoor we de 5000 euro niet halen. We zitten nu op 1500 euro en ik verwacht niet dat daar nog heel veel bij gaat komen.
  Op zich vind ik het jammer maar omdat we de voorgaande jaren meer aflosten dan in het plan, is het geen probleem.

 5. Lig behoorlijk voor op schema maar we gaan niet verder uitlopen want we sparen nu voor een nieuwe keuken. De oude is bijna 20 jaar oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.