Minder betalen op betaalpakket

Een tijdje terug kondigde ABNAMRO aan dat ze de kosten voor het betaalpakket drastisch gingen verlagen. Nu weet ik niet wat ANAMRO onder drastisch verstaat, maar nu ik gisteren een mail kreeg wat het mij dan minder ging kosten, sprongen de tranen me in de ogen.

Of het nu van het lachen of het huilen was laat ik maar even in het midden. Maar de verlaging valt voor mij in ieder geval uit op wel 10 hele centen per maand.

Nou is het gezegde natuurlijk dat wie het kleine niet eert, het grote niet weerd is, maar als je iets aankondigt onder het mom van veel minder betalen, dan wekt dat bij mij de verwachting dat het wat meer is dan een dubbeltje.

Er is nog een goedkoper pakket zonder creditcard, die is wel een stuk goedkoper. En dan zou ik bijvoorbeeld een creditcard bij euroclix kunnen nemen. Daar zal ik binnenkort eens aan gaan rekenen.. De kosten die ik nu betaal zijn €3,15 en het goedkopere pakket is 1,40 per maand. Voor het verschil zou je wel een creditcard moeten kunnen krijgen lijkt me.

Misschien dat ik vanaf nu dit bedrag ook maar eens drastisch moet gaan aflossen. Een zien of ze dat leuk vinden… 🙂

Wat betalen jullie voor je betaalpakket bij de bank? En waar hebben jullie je creditcard vandaan?

6 antwoorden op “Minder betalen op betaalpakket”

 1. Je bent niet meer verplicht om bij de bank die je hypotheek verstrekt te blijven. Ik ben al jaren een blije gebruiker van ASN.
  De spaarrekening is alleen voor de vaste lasten. Voor onderhoud spaar ik bij Legio Lease en privé en vakanties bij Moneyou.
  Eigenlijk is het woord sparen idioot. Ik gebruik liever het woord reserveren.

  Creditcard bij Bijkorfcreditcard.nl Levert punten op bij de Bijenkorf. Is 12,50 per jaar en ik laat een sms sturen naar mijn mobiele telefoon als er een grote aankoop wordt gedaan. Een rustig gevoel. Kost ook iets, maar heb ik er graag voor over.
  Het aantal punten is drastisch verminderd. Ik denk er over om over te stappen naar een voordeliger.
  Ik reken maandelijks af, maar eigenlijk reken ik direct af.

  1. Je mag overstappen van bank idd, maar dan raak je wel een eventuele korting kwijt die je hebt omdat je er ook je betaalrekening hebt.

   Ik weet niet precies wat wij voor betaalpakket betalen. Wel incl creditcard. Nodig voor vakanties, vliegreizen en werk-dingen.

 2. Wat wij betalen voor ons betaalpakket is niet representatief, omdat er personeelscondities op van toepassing zijn. Wij zitten bij dezelfde bank als jij, met creditkaart voor X. Y. heeft een creditkaart via Euroclix.

 3. Lekkere snuggere bank die ABN. Wel een brief en folder sturen dat de tarieven veranderen maar hoeveel ik ga betalen stond er niet bij… Gelukkig blijft het wat het was, gratis 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.