Spannende week: dochter wordt geopereerd

Deze week is spannend voor ons. Onze jongste dochter gaat onder het mes om haar gehoorimplantaten te krijgen. Ze krijgt ze aan beide oren en dat wordt gedaan in één hele lange operatie.

Nu de operatie steeds dichterbij komt loopt de spanning op bij V en bij mij. En hoewel we proberen dat zo goed mogelijk te verbergen voor zowel de oudste als jongste merken ze allebei toch dat pappa en mamma wat anders reageren dan anders. Vooral de oudste is daar heel gevoelig voor.

Het is dus voor ons een week van even doorbijten en hopelijk daarna een voorspoedig herstel van onze jongste dochter. En natuurlijk de hoop dat de gehoorimplantaten haar goed gaan helpen…

8 antwoorden op “Spannende week: dochter wordt geopereerd”

 1. Veel sterkte de komende tijd! Zorg ook goed voor jezelf, die spanning vreet energieen je kunt het beste voor anderen zorgen als het goed met jou gaat.
  Als de oudste de spanning toch al aanvoelt, kun je misschien hem/haar misschien beter uitleggen dat zusje naar het ziekenhuis moet en dat je dat spannend vindt.

 2. Heel veel sterkte, maar deze kleine vechter kan dat wel aan!
  Maar ze is in goede handen!

  Veel sterkte, en hopelijk knapt de kleine snel op en zal het haar heel erg gaan helpen!

  En denk inderdaad ook om elkaar, helaas kan je dit soort zenuwen, hoe graag je het ook wilt, niet verborgen houden! Erg goed dat jullie de oudste erbij betrekken!

 3. Oei, kan me voorstellen dat dit spannend is. Sterkte voor jullie en voor je dochter een goed herstel gewenst. Ik hoop dat er voor je dochter een wereld vol geluid open gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.