Uitbetaling Euroclix

Al een aantal jaar spaar ik via Euroclix. Je kunt daar sparen door bijvoorbeeld online enquêtes in te vullen, op reclame-mailtjes klikken en via hun site bij diverse webshops. Langzaamaan kun je dan doorsparen en uiteindelijk daar echt geld voor laten uitbetalen.

Uitbetaling

Hoe meer clix je spaart hoe hoger de wisselkoers wordt. Ik spaar zelf altijd door totdat ik €70 kan laten uitbetalen. Afgelopen weekend was dat weer eens het geval. Zondag gaf ik opdracht tot uitbetaling en gisteren, dus één dag later, stond het geld al op onze rekening. Dat ging dus lekker vlot. Het geld gaat linea recta naar onze buffer, want alhoewel de hoogte daarvan gestaag de goede kant opgaat is ie nog lang niet waar we hem willen hebben.

Passief inkomen

Intussen zijn de uitbetalingen van Euroclix wel echt passief inkomen geworden. Waar ik in het verleden heel fanatiek elke enquête probeerde in te vullen, doe ik daar nu eigenlijk niets meer mee. De clix die ik spaar komen eigenlijk nog maar uit drie bronnen:

  • Online aankopen
  • Euroclix creditcard
  • De mensen die zich via mijn link hebben aangemeld

Er zijn diverse webwinkels, energiebedrijven, overstapservices en nog veel meer bedrijven waarbij je via de site van Euroclix bij hun wat bestelt. Ik  baseer mijn keuze van de betreffende webwinkel niet op het feit of ze meedoen met Euroclix, maar als ik bij een webshop bestel kijk ik wel of ze meedoen.

Ook betaal ik zo veel mogelijk met mijn Euroclix creditcard. Bij elke 10 euro besteding krijg je een aantal clix.

Als laatste verdien ik clix door mensen die zich via mijn aanmeldlink hebben aangemeld en ook zelf zijn gaan sparen. Wil je ook zelf gaan sparen via Euroclix dan kun je je via mijn link aanmelden. We krijgen dan allebei voor €1,50 aan clix.

3 antwoorden op “Uitbetaling Euroclix”

    1. Dat viel mij ook op, in het begin spaarde ik door clix te clicken best op jaar basis een leuk bedrag bij elkaar. Nu valt het op dat het aantal clicks waarmee je daadwerkelijk clix spaart steeds minder word, nu moet je het echt hebben van online aankopen iets wat ik maar spaarzaam doe. Als ik straks genoeg clix heb om 25 euro uit te laten betalen iets waar ik bijna 2 jaar voor nodig heb gehad stop ik met euroclix.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.