Vakantievoorpret

Met het uit de stalling halen van onze vouwwagen begint bij ons ieder jaar alweer de voorpret. Bij thuiskomst moet hij altijd zo snel mogelijk open van onze oudste dochter zodat ze even op haar eigen bed kan liggen, dit jaar met haar jonge zus erbij, en alvast aan het vakantiegevoel kan wennen. Ook voor ons begint dan de voorpret

Bijna al onze kampeerspullen liggen in de vouwwagen opgeslagen. Dat scheelt een hoop extra rotzooi in huis. Voor het inpakken hoeft eigenlijk alleen nog onze kleding erin, wat etenswaren die we willen meenemen (koffie is daar wel het meest belangrijke van :)).

Verder gooien we nog de kindstoel voor onze jongste erin en controleren we wel voor de zekerheid of wat toch een krap jaar in de vouwwagen heeft gelegen nog fris ruikt of toch nog even een rondje in de wasmachine mag doen. Dat gaat dan vooral om het beddengoed bijvoorbeeld.

Als laatste sluiten we af met een bezoekje aan de kampeerwinkel voor het benodigde gas om te koken en te barbecueën. Alleen komen we dan vaak ook terug met een hele hoop rotzooi die we eigenlijk niet nodig hebben… Dit jaar viel dat gelukkig mee en haalden we alleen twee nieuwe afwasteiltjes.

 

Wanneer begint bij jullie de vakantievoorpret?

2 antwoorden op “Vakantievoorpret”

  1. Leuk! We zijn ook aan het kijken naar een vouwwagen. Echter is dit, wanneer je een nieuwe koopt, een flinke investering. Hoe past het kamperen met een vouwwagen in het FIRE concept bij jullie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.