Wat bescheiden extra inkomsten

Naast de gewone inkomsten uit werk probeer ik ook nog wat extra inkomsten te genereren. Het mooist is natuurlijk als je daar zelf niets voor hoeft te doen, dat dat geld “spontaan” in je schoot geworpen wordt doordat je bijvoorbeeld dividend krijgt uitgekeerd uit je beleggingen. Daarnaast vul ik ook nog wel eens her en der een online enquête in tegen een kleine vergoeding.  

Deze week kreeg ik de halfjaarlijkse uitbetaling van Panelwizard. Dit bedroeg €12,70. Geen wereldbedrag natuurlijk, maar ik ben dan ook geen uren bezig geweest met het invullen van deze enquêtes. In totaal heb ik nu zo’n €95 ontvangen via Panelwizard.

Wat ik persoonlijk een voordeel vind van Panelwizard is dat je echt voor elke vraag betaald krijgt, vaak is dat een dubbeltje per vraag. Ook als na een paar vragen blijkt dat je niet tot de doelgroep van de enquête behoort krijg je voor  die eerste vragen toch gewoon je vergoeding. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld enquêtes van Euroclix. Je hoeft ook niet tot een bepaald bedrag te sparen voordat er wordt uitgekeerd, twee keer per jaar keren ze uit wat je tot dan toe verdiend hebt.

Wil je ook wat extra inkomsten via Panelwizard bijverdienen? Je kun je via deze link aanmelden. Jij krijgt dan gelijk 1 euro cadeau en ik krijg die ook.

2 antwoorden op “Wat bescheiden extra inkomsten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.