Weer thuis

Na twee weken heerlijk genieten in mooie Franse natuur en dito weer, mag ik vandaag weer beginnen met werken. Anders dan de afgelopen jaren heb ik daar ook wel echt weer zin in. Ik ben op dit moment met leuke projecten bezig in leuke teams en dat maakt het werk leuker en uitdagender dan dat het jaren geweest is.

Mevrouw FinVrij en de oudste dochter hebben nog wel een paar weken vakantie, maar onze jongste spruit gaat vanaf vandaag gewoon weer in het ritme van het kinderdagverblijf.

We hebben echt heel weinig gedaan in de vakantie. Een enkel bezoek aan een grotere stad, zowaar een heus museaumbezoek en een tweetal parken speciaal voor de kids. Geen grote dure pretparken maar wel leuk voor de leeftijd van onze dochters. Ook ging ik samen met de oudste dochter een ochtendje heel actief doen: we gingen naar een klimbos waar we samen los konden gaan in netten, aan kabels, op boomstammen en af en toe een stukje tokkelen. Ik zal maar bekennen, ik had er meer moeite mee dan dochterlief…

Verder stond de vakantie vooral uit zwemmen, spelen met andere kids van de camping (voor de dochters dus, niet voor ons ouders), meedoen met georganiseerde activiteiten op de camping en nog meer zwemmen.

En lekker eten natuurlijk. We hebben op de laatste avond na, elke avond zelf gekookt, wat natuurlijk budgettechnisch zeer goed uitpakte. Dusdanig goed dat we geen geld van de spaarrekening hoeven te halen en zelfs nog wat kunnen storten richting buffer…

Eén antwoord op “Weer thuis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.